Fest, flyg, Ferrari, familj

Mm, det har varit en fin helg! För att fira uppflygningen blev det party på Pluto, där även teknikarna hade sin skiva. Kul kväll med mycket dans. Synd bara att det finns sånna vidriga människor. Jag visade i varje fall att you don't mess with me, om någon nu missat det. Lite lustigt att jag fått så mycker cred för det.. Nu blev jag sådär kryptisk igen. Aja. Sammanfattat var det en väldigt kul kväll i alla fall. Det var roligt att Jojjo hade min klänning, och jag hennes, praktiskt att kunna låna av varandra!

Det har även varit flygdagar här i helgen! Strålande sol och massa flygplan, så mycket bättre än så blir det inte! Och jag har åkt Ferrari på banan! Ooh, det var sweet kan jag säga!! Familjen var här idag med, underbart att ha dem här, det är ju inte en riktig flygdag som den ska vara när inte familjen är med menar jag. Jag har nu börjat packa det första inför flytten hem.. Hjälp..!

Puss puss

Men idag!

Efter två dagar av dåligt väder och inställd uppflygning blev det äntligen av! Vi (Mickan, Josse och jag) började med att ha ett gemensamt förhör. Vi fick ingen fråga på publikationer: puh! Han frågade lite om vår planeringsuppgift, kollade på våra papper och lite så. Josse flög upp först.
Kl 13 var det min tur. Det var helt crazy bananas mycket plan överallt, det är ju flyguppvisning här i helgen, så massa gamla plan var här och övade. Medan jag gjorde pre flight inspection startade Lansen med ett vrål, jag såg Tunnan och Vampire flyga förbi i formation på typ 600 ft och massa andra coola plan.
Uppflygningen började med lågnav till Rölösjön, och det gick finfint. Efter det gjorde jag vingtippningar, nöd, svängar åt alla håll och sätt, lågfart, (men utan hood! Det kändes jättekonstigt!), stall och instrument. Och det var typ allt! När jag skulle tillbaka för landning fick jag höra från tornet att man inte fick studsa på banan, istället föreslog de Johannisberg. Men kontollanten tyckte inte att det behövdes! Så vi full-stoppade och så var det klart! Pooooooop! Jag fick inte en enda anmärkning! ^^

Nej, jag kan inte förstå att jag är klar nu. Jag är klar med flygskolan nu!

My soul is no longer property of SAA!!


Pajbakning och melon

Idag har jag lagat en rätt som är en av mina favvorätter: ost och skinkpaj á la Mamma! Och vet ni vad! De blev så nära lika bra som hemma som man kan komma! Jag är helnöjd! Dessutom gjorde jag extra mycket deg, så nu står det en köttfärspaj (jag hade köttfärssås i frysen) i ugnen som jag kan ha till matlåda sen! Mums..

Någonting konstigt hände idag... Sedan i måndags har den ena flygpsykologen bott vägg i vägg med mig, men jag hade inte sett till henne. Förrns idag! Jag stod och lagade mat när hon knatade förbi. Jag tänkte att jag måste ju hälsa, så det gjode jag. Hon sa att hon skulle åka hem idag, men skulle komma tillbaka imorgon och lite annat. Jag fortsatte med middagen. Plötligt sticker hon in huvudet till mig och frågar: Vill du ha melon?
Bisarrt? Ja! Men himla trevligt! Man tackar!
Hihi!

Puss till er alla!


Nej inte idag heller

Nej det blev inte som jag tänkt idag heller. Eller jo, som jag först trodde men så tänkte jag om och så blev det inte så. Aja. Det ska mycket till att det inte blir imorgon.
Kryptiskt? Ja, kanske det. Men ni får veta sen!

Det där med kanel mot myror verkar inte fungera tyvärr.. Vem var det som erbjöd att ta med myrr? Det vore nog bra!

Sen är det elevrådsmöte, det tycker jag är kul! Jag har ju en förmåga att ha mycket åsikter och prata, så det passar mig rätt bra! Haha..

Blä jag måste plugga!

Puss!

Nu när jag ändå håller på att skriva..

Jag har fått myrinvasion!! Blä, jag hatar dessa svarta insekter, de är så äckligt att ha dem inne.. Jag försöker döda dem, dammsuga upp dem, tvätta golvet, jag har fått en myrdosa som ska döda dem av Jörgen, men de har inte försvunnit!! Som tur är håller de sig kring tröskeln och låter min mat vara.. Men ändå..

Någon som har någon bra huskur mot myror..? Och Simon, jag är rät skeptiskt till att Fun Light funkar.. ^^

När Karin får bestämma..

...blir det oh så mycket roligt!

Så som:
- Studentskivan med lägenheten så full att jag själv inte fick plats att sova där = intressant
- Se Eurovision Song Contest med folk som egentligen inte alls vill se den men tittar på den ändå = najs
- Besök av Storebror, som jag inte träffat på 7 månader som äter god middag och ser å film med mig = mys
- Hässlöfest när det från början bara var jag och Isak men tillslut blir fullt ös med massa folk = AWESOME


Det är bara några av de saker som hänt på sista tiden. Jag har inte tröttnat på att blogga, jag kom bara av mig något med allt datakrångel. Jag ska försöka att skärpa mig :)

Pussar

Hepp, inte idag nej

Nej, det blir inte altid riktigt som man tänkt sig. Men det brukar bli rätt bra tillslut ändå. Får hoppas på det i varje fall!

Som på bilden under (från en tur till Borlänge) då det ösregnade, men solen sken igenom. Det såg jättehäftigt ut, så det gjorde inget att vädret inte var kanon. Hm, jag vet inte riktigt vart jag ville komma... Men aja.

                                           Puss

Jonis

Om man släpper in Jonis Kanonis i sin lägenhet utan uppsikt får man alltid något bus. Förra gången blev bananer dekorativt utplacerat ovanpå - min gitarr. Mycke snyggt.
Denna gång (på studentskivakvällen) fick jag en överrskning i mitt kylskåp! Äggkartongen och de 5 äggen i hade blivit prydda med en tuschpenna med oika saker som skulle ge mig skuldkänslor när jag åt dessa "kycklingbebisar"!

                                         
                                                                                            (Martinas händer)

                                         

Men det lyckades inte! De tre översta blev till pannkakor, de två understa kokade jag till frukost! Och det var jättegott!

Men fungera då!!

Jag vet att jag inte skrivit något på urminnes tider, men min dator vägrar koppla upp på internet så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har inte fungerat på en vecka nu, jag tycker att det är smått tröttsamt..! Mera uppdateringar får bli när jag kan ladda upp bilder och så.

Puss och kram

RSS 2.0