Måndagsbarn

Visst är det härligt att träffa vänner? Att trots att man inte setts eller hörts på länge känns allt som vanligt, man kan prata obehindrat och bara... trivas.. Det är vad vi gjorde i lördags, vi åt mat på en trevlig restaurang på söder, Kamarina. Vad glad jag är att ni ville ta er till sthlm tjejer, det var ju faktiskt en bit ni fick åka!

Martina och Mickan

Jojjo, jag och Emelie

Jag har funderat lite på den sista tiden, om hur jag uppfattas. Som i lördags var jag nog den som pratade mest. Men så är det ju inte i alla sammanhang, egentligen är jag nog ganska blyg. Fast det visar sig kanske inte så ofta, jag kom på för rätt länge sen att det inte var roligt att vara försiktig. Men att helt förändras, det är svårt. Hm. Jag vet inte riktigt varför jag tyckte att jag skulle skriva om det, men men. Något jag tänkt på lite bara.


Kanske..?

Jag verkar ha tappat stinget lite med det här att blogga.. Men det gör ju inte så mycket kanske, det får ploppa in något inlägg då och då. Mycket händer/har hänt men jag har liksom inte haft nån vidare lust att berätta om något, och då blir det inte så roliga inlägg = logiskt. Men det här tänkte jag att jag skulle dela med mig av, min kära storasyster tipsade om ett band som heter The Baseballs. De gör covers, låten här under tyckte jag inte alls om innan, tror det är Usher som framfört den.. Men nu.. svänger det!


RSS 2.0