På kvällen

Nu har mina tyskor (Pia och Christina) hoppat på tåget upp till Kiruna för att VANDRA I EN MÅNAD. Galet va? Men de gillar Sverige, så de är glada!

Jag sov helt fantastiskt dåligt i natt, så trots tre koppar kaffe har jag varit lite lätt komig hela dagen. Men vi har hunnit gå runt större delen av stan, kikat på slottet och ätit lunch på Hard Rock Café bland annat. Nu är jag hemma igen och har nu börjat packa, för vet ni vad som händer imorgon? Då åker damerna Björnelund på solsemster i Kroatien! Vi ska till en liten ort utanför en inte riktigt lika liten ort som heter Opatija. Det blir "bara" mamma, Maria, Cissi och jag eftersom Micke inte fick semester, och pappa föredrog att stanna hemma och ha huset för sig själv! Det ska verkligen bli kanontrevligt detta! Fast jag får verkligen hålla i mig själv så jag inte packar ner hela min garderob och alla mina skor, jag måste ju i alla fall försöka att vara lite rationell!

 

Till några av kommentarerna: Jesper, AKA En i branchen, du har FEL. Lyssna på min mamma, hon har alltid rätt. Emma, det var inge fel på vakterna på Nationalmuseum den här gången, de gjorde inte alls mycket väsen av sig! Och Fotografiska kan jag rekommendera, tyskorna och jag åkte dit igår kväll (de har öppet till 21!!) och det var nice!

 

Urk, nu ska jag försöka packa klart så jag får sova någon gång snart!! Vi ska upp tidigt imorgon.. Hejs!


Kommentarer
Postat av: Jojjo

Grattis på namnsdagen! Hoppas du har det finnt nere i Kroatsien :D

2010-08-02 @ 21:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0