Första sommardagen

Jag tänkte att jag kan ju inte sitta hemma och tycka synd om mig själv, så efter att ha sovit kanske 4 timmar (hatar att inte kunna somna) åkte jag in till stan med mamma på förmiddagen för lite shopping och fika i Kungsan. Har ni varit där på våren? Det är jättefint med körsbärsträden i blom. Fast man kan knappast kalla idag vår, det var banne mig sommar!
Jag hittade i varje fall en randig klänning, en t-shirtklänning på rea för typ 90 spänn, örhängen och en mascara. Hoppsan, det var ju mamma som skulle shoppa..? Jaja, sånt händer. Jag var helt slut när jag kom hem, så det passade mig perfekt att småtitta på F1 kvalen i Monaco och slumra i soffan. Har ni sett dem köra på den banan? Det är helt vansinnigt. Nice!
Och till middag blev det grillad oxfilé med hasselbackspotatis, inte fel det heller, och efterrätt med fruktpaket och glass. Mums!

Men nu är jag uttråkad, har inget alls att göra, måste hitta på nått..

6e maj!

Japp, idag fyller jag år! Nu är jag 20 år gammal, visst låter det lite konstigt? Konstigt men bra tycker jag! Jag blir så glad av alla som såger grattis, jag gillart! Och jag har fått brev fån min vän Pia i Tyskland och födelsedagskort, jag känner mig speciell! I like it! Tack allihop!


Det har hänt så mycket på sista tiden som det inte blivit av att jag skrivit om, jag har varit i Nyköping, några turer till Uppsala, en sväng till Dalarna och en massa annat. Men när ni ser mig kanske jag berättar något, vem vet?

Tänkte lägga upp några bilder från i tisdags dock: Sandra och jag var på Noels studentskiva! Jag fick låna några andras maskeradgrejer, med ganska lyckat resultat anser jag! Jag bjuder på dessa två:Profilbild på fb? Haha!


Nope

Näe du, Jesper, du får allt vänta en stund till på att jag ska orka skriva något vettigt!

Fast något litet kan du väl kanske få då.. Bara för att jag är så oändligt snäll och generös, såklart. Vi har börjat titta på TV-serien Glee här hemma. Och den är AWESOME! Musiken är så bra att hela jag ser ut som en igelkott för att jag har så mycket gåshud. Spana in detta.


RSS 2.0