Höst 2010

Jag har glömt bort hur man skriver. Ehrm.

 

Nä, det har jag ju såklart inte. Men det känns som det! Det var ju ett tag sen nu. En sak jag har velat dela med mig av är den här bilden!

 

 

Vi skulle lätt kunna ge Backstreet Boys a run for their money, eller hur! I september åkte flickorna och jag en sväng till London, här har vi vilopaus framför ett hus i Notting Hill. Vi bodde på ett hostel som såg ut som ett rymdskepp, det ni!

Och det har ju faktiskt varit en bra höst än så länge, man ska bara minnas de bra sakerna och förtränga de dåliga, right? Jag försöker jobba på det i alla fall. Så vad har mer varit bra då? Jag har varit några turer till Västerås och Enköping, och det tycker jag ju om! Jag är numera typ inneboende hos dig Jojjo, eller hur? Japp! Och så har det varit en del trevliga restaurangbesök också, vardagsmys är bra! Attans vad dålig jag är på att minnas saker! Det är lättare att komma ihåg vad man SKA göra, så som att jag ska på kalas imorgon, se Svansjön på lördag, åka på en liten tur med systrarna, få besök av Hässlötjejerna, gå på OSKAR LINNROS. Mm. Har har vi en bra höst, bara såna tankar nu! Får se hur länge de håller. Puss


Kommentarer
Postat av: jeppe

jag är nöjd!=)

2010-10-21 @ 18:47:04
Postat av: josefine

Du, jag och Oskar. Vilken toppenkväll det kommer bli!

2010-10-21 @ 20:33:25
Postat av: Jojjs

Självklart är det en bra höst, det är nu allt det roliga sker!

Mitt hem är ditt hem :)

2010-10-21 @ 21:15:05
Postat av: jeppe

hallå, förresten! räknas jag in bland hässlötjejerna?

2010-10-22 @ 18:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0