Kroatien, Kroatien

Day 3

Den här dagen har det faktiskt varit lite mulet, så istället för att börja dagen med bad åkte vi efter frukost till Kroatiens största stad, Rijeka, för shopping! Trevlig gågata och stadskärna, men annars var staden inte alls lika fin som Lovran och Opatija där varje hus är olika, med pelare, blommor, fönsterluckor i olika färger och allmänt utsmyckade. Det enda jag köpte var ett par örhängen och HELLO KITTY BREVPAPPER, kanske inte riktigt vad jag hoppats på att komma hem med men ändå fint. Maria däremot hittade två par skor, shorts och en solhatt! Finns stor risk att de kommer lånas, men det har hon sagt är ok - vilken tur jag har! Jag har haft på mig min nya byxdress idag, oh så bekvämt det är. Dessutom känner jag mig fin, bra det.

Är det inte härligt när huden smakar salt..? I alla fall en stund, om man inte ska göra nått på ett tag. Sen är det lika skönt med en dusch efteråt, lagom av det goda ska det vara!

En till detalj: vi har AC på vårt rum, vilket såklart är bra, men det låter som konstant hög blåst över huvudet! Lite lätt stressande, i-landsproblem va?

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh hej vad ni verkar haft det bra! ;) Hoppas ni har de minst lika bra i London även fast de strejkar i tunnelbanan och inte går att bada :) puss

2010-09-09 @ 23:20:02
URL: http://nfm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0