Kroatien, Kroatien

Day 1

Den här dagen började för snart 23 timmar sen, och trots att vi tagit tupplurar känns det att det varit en lång dag! Nu är vi på hotell Excelsior i en by som heter Lovran i Kroatien. Vi kom fram vid 12 på dagen och åt mat, installerade oss på hotellet (jag delar rum med mamma, Cissi och Maria har ett rum brevid) och sov några timmar för att sen gå ner till vattnet och ta ett dopp i det salta, kristallklara vattnet. På kvällen tog vi bussen till den lite större orten Opatija för middag och vi börjar få lite koll på geografin nu tycker jag! Vi höll på att missa sista bussen hem dock, den kom inte till torget där vi stod utan fortsatte rakt fram utan att svänga in, så det blev till att tokspringa genom en rabatt och över en gräsmatta för att hinna med! Galet.. Men vad vore livet utan lite spänning?

Jag har med mig min bärbara dator, men det är så frustrerande, de har ingen trådlös anslutning här! Och ja, jag vet, jag har inte åkt på semester för att sitta vid datorn, och det hade jag inte tänkt heller, men det hade ju kunnat vara trevligt att ha möjlighet att kolla upp saker på nätet. Jaja, inget att göra åt saken. Jag gillar ändå att man kan ha lite musik på rummet från den, så jag är nöjd med att den fick följa med!

Lustigt detta med hotellsängar, de har världens skönaste kudde, men bara ett tunnt överkast som täcke! Jag som är van vid att ha minst två täcken hemma, även på sommaren. Men det ska nog gå rätt bra ändå hoppas jag, är så himla trött nu. (note: Jag har inte druckit något kaffe idag, bara äckligt flygplanskaffe vilket inte gills, så jag hoppas, HOPPAS att de har gott kaffe här på hotellet till frukost! Mm, hotellfrukost... Hoppas den är bra med!)

Hm, bra motivation att fortsätta skriva, lyssnar på en lång bra låt, så jag vill inte stänga av datorn innan den är slut! Aj, jag vill lyssna på en till.. Zeppelin och Pink Floyd så här på kvällen är nice! Fast nu ser jag inte tangentbordet längre vilket gör det lite lurigt! Så nu blir det sova! Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0