Kroatien, kroatien

Day 7

Självklart hittar vi den överlägset bästa restaurangen sista dagen! Jättefint inrett, god mat och kalasbra service! Om ni någon gång befinner er i Opatija så gå till Hemingway! Mums mums mums! Något annat vi upptäckte var att åka taxi kostar typ lika mycket som att åka buss, vilket vi märkte efter att ha väntat på bussen i över en timme! Värt va?

 

Besöket på Hemingway

Efterrätten: två kulor chokladmoussemums to die for

Det var en bra sista dag i alla fall, vi hann med sol och bad, träffade Kapten Solstol - juste, jag har inte berättat om honom! Kapten Solstol var en snubbe, kanske i 40 års åldern, som gled omkring nere vid vattnet och hyrde ut solstolar till de badande! Han var en lång man med grått hår och alltid iklädd kaptensmössa, t-shirt, badshorts och badtoflor! Skön glidare!

Vi hyrde även en tennisbana vid hotellet brevid! De andra hade spelat en timme på torsdagen, men då låg jag uppe på hotellrummet och mådde dåligt, så det var första gången som jag spelade! Och hej vad roligt det var! Och för att vara nybörjare tycker jag att vi var ganska duktiga ändå, även om man känner sig lite ute på tunn is! Hello träningsvärk i underarmen dock!

 

 


Kommentarer
Postat av: Jojjo

Låter som om du haft en toppen resa, fast det visste jag ju redan :P massa roliga saker du vart med om iaf :)

2010-09-09 @ 09:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0