KUNGLIGT!!

Pumpar musiken högt, dansar omkring på övervåningen, planerar outfit för ikväll och humöret är på topp! Jag har suttit klistrad framför tv:n och tittat på bröllop och det var NICE! Och igår var jag på Simons teaterföreställning tillsammans med Mickan med öl efter och, ja, nu är det allmänt bra känner jag!

April 26, 2011

Påskhelgen med lite bilder kommer här! Jag lyckades inte ta mig till second hand affärerna, de hade påskstängt, men jag hittade lite annat smått och gott, så det gjorde inte så fasligt mycket ändå. Och festen hos Smög var jättemysig, som alltid! Lite extra trevligt blev det dessutom av att Emelie sov över hos mig, så då blev det frukost på altanen med henne morgonen efter, mycket bra! Sen packade hon och jag in oss till stan där vi mötte upp Malin (som fyllt år precis --> grattis!), Sara och Angelica för picknick i Vitabergsparken.

 

På väg till Smög i mitt nya favoritlinne och mammas solglajor, som jag störigt nog glömde hos honom sen!

 

Vi skapade ett litet filtcamp av alla filtar vi hade med oss, det var fortfarande lite vått i gräset. Senare joinade även Malins syster och Felix (Emelie gömmer sig bakom kameran...)

 

Vilken kyrka, Emma?? :P

 

Påskägg från mamma! Hon är allt en liten konstnär!

 

Och avslutningsvis bilder på mina naglar..

 

Jag har en ny hobby tror jag bestämt!

 


Påsk påsk

Frukost i solen, följt av Gilmore Girls, sånt gillar jag! Tro det eller ej, men jag gick faktiskt och la mig kl 23 igår! Jag var så trött och hade ändå inget annat för mig, och så var det himla skönt att få sova ut. Gårdagen började nämligen vid 10 med an snabb-barista kurs, så nu kan jag grunderna! Och kaffet blev riktigt gott måste jag säga! Fast jag var lite darrig ett bra tag efter av allt kaffesmakande, hehehe. Efter det var det direkt till caféet, där jag jobbade till stängning och slutade vid 21. Så det var kanske inte så konstigt att jag kom i säng i tid!

 

 

Nu håller jag på att göra mig klar för att åka in till stan, där jag ska kolla i lite affärer (Filippa K och Judits second hand) och sen möta upp Smög för att fixa inför påskfest! Det blir kalas med folk från v07 mest, och det ska bli så trevligt!

Ciao!


Moa

Imorgon kommer Ellsor (Ella alltså) på besök till mig innan jobbdagen börjar, fika på Karins altan, oh så mysigt säger jag! Hoppas på lika fint väder som idag bara! Sommarvärme på dagen, men åh hej vad kallt det var när jag åkte hem från jobbet! Inte coolt (värmemässigt) med klar himmel på natten men fint med den gigantiska månen.

 

 

Rast på jobbet, det är trevligt att vi har fin utsikt i alla fall! (och jag åt chèvrepajmatlådan till lunch idag förresten, det var fortfarande supergott, så jag var nöjd, hehe!)


Tack Stina

Det blev inte så lång helg, jag har jobbat hela veckan och det blev bara ledigt idag vilket ju inte är helt optimalt. I fredags kväll kändes det absolut inte så bra, vilket kanske märkets på mitt inlägg då. Men så kom jag till caféet på lördagsmorgonen och fick ett så trevligt välkomnande och kände mig verkligen behövd, och då var det inte alls lika tungt längre! Då svängde allt om, härligt det där. Och så kom mamma och Made och hälsade på vilket var mycket trevligt, första gången mamma var på Gildas!

Det var en rätt lång arbetsdag, men med grillad entrecote och svamsås till middag, kex och ost, och filmen Country Strong (som jag rekommenderar) blev det ändå en avkopplad dag.

Och på tal om country, det har ju ett sätt att krama om ens hjärta.. En av huvudrollsinnehavarna Garrett Hedlunds röst går rakt in i en, mm han sjöng bra och man blir helt tagen. I alla fall jag!

 

 

Och nu idag började det fint med Gilmore Girls-repris på TV:n till frukost och nu håller jag på och målar naglarna, när jag får en idé så måste jag ju bara prova. Fast den här gången vet jag inte om det blev supersnyggt, men roligt är det!

 

 

 

Något annat jag har börjat pyssla lite mer med är matlagning! Jag har blivit lite trött på att bara laga maträtter jag kan, så jag har börjat leta nya recept. Det jag gjorde senast var en chèvre- och spenatpaj som var mums! Kom såklart på att ta bilden när vi redan ätit halva, men aja.

 

 

Nästa projekt blir nog parmesanfrikadeller, hur gott låter inte det? Dessutom så skriver jag upp recepten i en fin bok, jag HOPPAS verkligen att jag kan hålla det igång så kommer jag ha en fin receptsamling tillslut!


Ödesdagen 15 april

Okej, jag är officiellt nervös. Ansökan till högskolan är klar, meckade klart den igår och ansökningstiden går ut om ca två timmar. Jag la bara till två nödkurser, Global ekonomi - tillväxt, kriser och marknader och Samtidshistoria I - frigörelser, globalisering och konflikter, för säkerhets skull. För det finns inget annat jag vill plugga förutom statsvetenskap på FHS. Så tänk om det inte går? Om jag inte kommer in? Usch så nojjigt! Och när är det man får svar, nån gång i juli eller? Hej vad länge man måste vänta, och det är jag inte på humör att göra! Nej, inte på humör alls.

 

På tal om statsvetenskap, är det någon som vet vad det ämnet kan tänkas heta på engelska?


Ouch!

En liten bit av mitt hjärta försvann precis - flickor, Nathan försvinner från Misfits season 3!! min favoritserie ju... Ojoj, hur ska detta gå? Jösses! (Misfits har ersatt Boarwalk Empirekvällarna, den serien har vi sett klart nu och jag ser om Misfits med tjejerna bara för att det är så bra!)

 

 

 

Men det lagas lite av den här fina sången som jag nyss återupptäckte: John Denver – Leaving On A Jet Plane Jag har redan lyssnat på den tre gången på 20 minuter, kan inte rikigt låta bli att lyssna på den en gång till!


Galon- och påskliljegul

Idag har altanmöblerna burits fram och spolats av, och det är ett tydligt vårtecken för mig. Jag måste försöka ta mig ut i solen lite mer! Promenad innan jobbet vore kanske en fin idé, får se hur det blir med det! Men! För att fortsätta på nagellacksspåret från förra inlägget så har jag i alla fall sol och vår på naglarna!

 

 

Med Cissis nya nagellack från MNY Maybelline


Konad, Karins nya leksak

Tycker jag om nagellack? Jo, jag gör ju det! Och jag har hittat något jag tycker är mycket underhållande! Möjligheterna är oändliga, hehe.

 

Det är en stämpelplatta med lite mönster inetsade i sig

 

Och det man gör är att man strycker på nagellack, skrapar bort det överflödoga så det bara är lack i skårorna, trycker stämpeln över det och överför på så vis med stämpeln mönstret till nageln! Fiffigt va?

 

Det här köpte jag för en vecka sedan så det jag hunnit prova är dessa tre kombos, bått, vitt och leopard. Favvo än så länge är det vita, eller vad tycks?

 

Jag tyckte det såg lite blekt ut så jag var "tvungen" att lägga till lite vitt också

 

Cissi har provat blommorna vilket också var jättefint, men det har jag inte någon bild på. Men oh så kul det är, känner mig riktigt härligt nagellacks-nördig, fantastiskt.

 

 


RSS 2.0