Tack Stina

Det blev inte så lång helg, jag har jobbat hela veckan och det blev bara ledigt idag vilket ju inte är helt optimalt. I fredags kväll kändes det absolut inte så bra, vilket kanske märkets på mitt inlägg då. Men så kom jag till caféet på lördagsmorgonen och fick ett så trevligt välkomnande och kände mig verkligen behövd, och då var det inte alls lika tungt längre! Då svängde allt om, härligt det där. Och så kom mamma och Made och hälsade på vilket var mycket trevligt, första gången mamma var på Gildas!

Det var en rätt lång arbetsdag, men med grillad entrecote och svamsås till middag, kex och ost, och filmen Country Strong (som jag rekommenderar) blev det ändå en avkopplad dag.

Och på tal om country, det har ju ett sätt att krama om ens hjärta.. En av huvudrollsinnehavarna Garrett Hedlunds röst går rakt in i en, mm han sjöng bra och man blir helt tagen. I alla fall jag!

 

 

Och nu idag började det fint med Gilmore Girls-repris på TV:n till frukost och nu håller jag på och målar naglarna, när jag får en idé så måste jag ju bara prova. Fast den här gången vet jag inte om det blev supersnyggt, men roligt är det!

 

 

 

Något annat jag har börjat pyssla lite mer med är matlagning! Jag har blivit lite trött på att bara laga maträtter jag kan, så jag har börjat leta nya recept. Det jag gjorde senast var en chèvre- och spenatpaj som var mums! Kom såklart på att ta bilden när vi redan ätit halva, men aja.

 

 

Nästa projekt blir nog parmesanfrikadeller, hur gott låter inte det? Dessutom så skriver jag upp recepten i en fin bok, jag HOPPAS verkligen att jag kan hålla det igång så kommer jag ha en fin receptsamling tillslut!


Kommentarer
Postat av: jeppenator

karin, jag gillar din nagellacksgrej, den är cooool!

2011-04-18 @ 20:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0