A Change Is Gonna Come

You said it my man, Sam I Am! För nu är det hög tid för mig att gå vidare, på tisdag börjar jag skolan igen! På Försvarshögskolan, (FHS som jag hädan efter kommer skriva) som ligger vid Teknis, ska jag plugga statsvetenskap framöver. Och dessutom har jag fått jobb på ett nytt fik, Madeleines Café på Söder.

 

 

 

Ungefär så långt kom jag när jag började skriva, den 26e augusti. Idag är det den 16e september och det var verkligen länge sen jag jag skrev sist! Både skolan och caféet känns mycket bra, även om jag inte är speciellt mycket på något av ställena! Jag har ungefär två föreläsningar i veckan och jobbar bara lite extra hos Madde. Alltså är tanken att jag ska läsa en nedrans massa böcker tiden där emellan, och det går faktiskt framåt ändå! Jag jobbar på det där med studiediciplin, jag lovar.

 

Just nu är jag lite put, för jag har lyckats dra på mig en förkylning igen. Så det är bara att gå i ide med pluggböckerna och ta det lugnt tills jag mår bättre. Och drömma om bättre dagar, som den dagen för ungefär ett år sen, då denna bilden togs!

 

 

 

It's been a long, a long time coming

But a change is gonna come, oh yes it will


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0