Kom och dansa med oss

Är det inte härligt när man kommer hem på kvällen och känner att "Yesss, idag har jag haft en bra dag!"? Så var det torsdags nämligen. Jag har gått med i Utrikespolitiska Institutet, som råkar finnas på min skola, och de anordnar en massa seminarier och föreläsningar. I torsdags hade de mellan 9-17 seminarium som handlade om Afghanistan efter 2014. Och jag tänkte, varför inte ta chansen att lyssna på det? Tyvärr missade jag två timmar då vi hade ett eget seminarium i klassen där vi skulle diskutera svensk "neutralitet och alliansfrihet" och europerisering, vilket också visserligen var stört intressant. Så det var en helt fantastiskt nördig dag från min sida, och jag gillart!  Avslutningsvis blev det öl i mässen, vad mer kan man be om?

 

Jag känner verkligen att jag trivs på min skola! Frågan är dock hur jag känner nästa vecka när vi ska skriva hemtenta, men det är en annan femma!

 

 

Så här ser förresten det läskiga konstverket på barnen ut i dagsljus.. Inte mycket bättre. (De står/ligger alltså i skolans entré utanför biblioteket om nån missade det tidigare inlägget om dem..)


Bättre sent än tidigt, yes?

Jag använder bloggen inte bara för att mina vänner ska få se vad jag har för mig, utan också mycket som ett minnesinstrument eller vad man nu ska kalla det, att jag i efterhand kan kolla tillbaka och på så vis bättre komma ihåg vad jag har haft för mig. Därför kommer nu en liten tillbakablick på senaste tiden!

 

Martina (som jag ska till ikväll!!) och jag spontansågs på ett litet fik på St Eriksplan som hade de finaste cupcakes! Hur mysigt är det inte när man kan ses så enkelt? Tur, tycker jag, att du bor i Stockholm nu Martina! ^^

 

Mamma och pappa kom hem från USA och jag hade gjort välkommen-hem-middag. Tyvärr blev det ingen jättelång middag, för jag skulle iväg till Fanny och Sara där vi skulle ha efterrättsknytis! Alla tog med sig en varsin efterrätt.. Och vi var 10 personer... Sweeeet!! (som i sött, haha)

 

Mitt bidrag var "marängkorgar" med påpenslad choklad..

 

..Och grädde och frukt!! Muuuuums! (passionsfrukten ser lite snuskig ut här, men det var den inte, lovar!) Men oj vilken kväll! Massa goda efterrätter, och framåt natten drog vi till Slakthuset och dansade, mycket bra, mycket bra!


RSS 2.0