Kom och dansa med oss

Är det inte härligt när man kommer hem på kvällen och känner att "Yesss, idag har jag haft en bra dag!"? Så var det torsdags nämligen. Jag har gått med i Utrikespolitiska Institutet, som råkar finnas på min skola, och de anordnar en massa seminarier och föreläsningar. I torsdags hade de mellan 9-17 seminarium som handlade om Afghanistan efter 2014. Och jag tänkte, varför inte ta chansen att lyssna på det? Tyvärr missade jag två timmar då vi hade ett eget seminarium i klassen där vi skulle diskutera svensk "neutralitet och alliansfrihet" och europerisering, vilket också visserligen var stört intressant. Så det var en helt fantastiskt nördig dag från min sida, och jag gillart!  Avslutningsvis blev det öl i mässen, vad mer kan man be om?

 

Jag känner verkligen att jag trivs på min skola! Frågan är dock hur jag känner nästa vecka när vi ska skriva hemtenta, men det är en annan femma!

 

 

Så här ser förresten det läskiga konstverket på barnen ut i dagsljus.. Inte mycket bättre. (De står/ligger alltså i skolans entré utanför biblioteket om nån missade det tidigare inlägget om dem..)


Kommentarer
Postat av: Jojjs

Hmm, dom ser ju mer döda en levande ut måste jag säga och den i mitten ser ut att be till någon utomjording :S H så roligt ikväll (typ nu) med alla hässlötjejer!

2011-12-03 @ 18:43:30
URL: http://jblanksvaerd.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åhhhh, jag begriper rakt inte varför jag ska bo här ibland. Får en massa mejl från SNS (studieförbundet natur och samhälle) som har intressanta seminarier och föreläsningar. I Stockholm. Dreglar bara jag hör UI. Vi har bara en jättetråkig utrikespolitisk förening här som bara vill prata om fattiga barn och bistånd och en massa socialdemokrater. De är förvisso utrotningshotade i resten av landet men det blir lite tråkigt i längden.Och så saknar jag att dra med dej och smögen på alla möjliga och omöjliga grejer. Skidtävling runt slottet liksom. Eller öppet hus i riksdagen.(fast jag tycker om att inte åka tunnelbana och ha nära till havet på riktigt på sommaren.)

2011-12-04 @ 21:16:29
Postat av: Emmapemma

Ja. Jag glömde ju skriva vad jag heter. Men det kunde du kanske lista ut ändå..

2011-12-04 @ 21:17:08
Postat av: Jojjs

http://fuckyeahprettynails.tumblr.com/Lite insperation ;)

2011-12-17 @ 22:03:39
URL: http://jblanksvaerd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0