6 dagars arbetsvecka, det är lugnt

Nu är det helg! Även om det blir en kort sådan, på söndag blir det stängning på Gildas. Då får man göra så att fredag räknas, right? Det blir någon form av insparkspub för Sofies Sophiahemklass ikväll om jag förstått saken rätt, som jag ska haka med på, tror det blir AWESOME. Studenter liksom, då brukar det blir bra menar jag!

Veckan i receptionen har gått bra! Häftigt (och något skrämmande) hur mycket jag kommer ihåg från i somras när jag var här, namn, vissa anknytningar, vart man ska hänvisa osv.. Fast det är nog mest bra, men ändå.

Jag har inhandlat tre nya nagellack och var bara tvungen att prova att göra leopardmönster. Och oh så nöjd jag är! Och så passande att jag precis innan köpt en tröja från Soaked i Luxury som passar kalasbra till, jag är nöjd! Woop woop!

 

 

 

Och med Dags För Slagsmål i bakgrunden på Spotify, I Love It!

 

 

(Hann inte posta igår, så det får publiceras nu istället!)


Gildas

Idag (söndag) har jag öppnat caféet och gick därför hemifrån strax efter 7 imorses. Någon som vill gissa vad termometern stod på då? Jo, -21! Det är banne mig inte illa pinkat! Då drog jag glatt på mig termobyxor, kängor och mössa och var hur glad som helst. Jag tror jag nämt det förut, men det är härligt att klä sig så fantastiskt "fult" ibland, jag gillart!

 

 

Jag googlade fram en bild på mitt café så ni skulle få se lite hur det ser ut där med!


Hjälp mig med en förklaring?

Min MSN sammarbetar inte. För ett par månader sen fick den spel och blockerade ALLA mina kontakter. Inte alls jobbigt nej. För jag kan inte hitta ett sätt att markera alla kontakter samtidigt. Så jag gjorde så att jag har betat av kontakterna allt eftersom de kommit online, vilket fungerat skapligt. Men nu har den gjort det igen. Och den vill heller inte behålla inställningar för bakgrundsfärg. Kul? Visst blir man vansinnig på alla dessa oviktiga men galet ettriga i-landsproblem?
Åh.min.skapare.

Middag på Le Rouge.

 

 

 

Jag upprepar: åh . min . skapare .

 

MUMS!

 

Vi firade att Angelica fyllt 21, och maten jag beställde var nog det godaste jag någonsin ätit på restaurang. Jag tror de kallade det hjortkotlett med lardo och någon potatismos/puréaktigt till; och gudarnes vad gott det var!! Det var till och med så att jag var fullkomligt nöjd med att avstå från de underbara efterrätter de hade, en cappuccino på maten så var det p e r f e k t. Det ni. Vad mer än god mat och trevligt sällskap kan man be om?

 

Man borde få gå å lägga sig så här nöjd varje natt!

 

God natt!


Och när jag ändå är i farten

Förra veckan tog min jobbarkompis Moa med mig till ett ställe vid Stadshagen, Club Colombia, och jag lärde mig grunder i lite olika latinodanser! Å hej vad kul det var! Först lärde Moa mig grundsteg och sen fick jag öva med hennes kompisar David (översta bilden) och Henry (understa bilden). Jag vill dit igen!!

 

Mycket bra instruktörer =)

 

 


Hej igen!

Nu är det dags igen! Jag har länge tänkt visa lite smått och gott och nu har jag äntligen kommit mig för att göra det!

När Emma är hemma hos mig brukar hon alltid kolla igenom mina smycken, para ihop alla örhängen (som legat i en stor klump i en ask) och otrassla mina halsband. Hur enkelt kommer det inte bli nästa gång, Emma? Se här!

 

Den här idén fick jag av Jojjo, titta så smart! Bara ett skokartonglock med massa hål i och vips så hittar man allt på en gång! Lycka!

När Kusin Anna fyllde år härom veckan fick även jag en present! Faster Ewa samlar på gamla mandelkvarnar och hade dublett på Karinkvarn (notera mitt namn på bilden) så då fick jag den ena! Nu sitter den så fint på min byrå och är armband- och halsbandshållare. Kalas tycker jag!

 

Julklapp från ovan-nämda-Emma som fick ta hand om ett par av mina ringar

 

Till sist tänkte jag visa dagens inköp, en klänning från Zara...

 

...och lite smått och gott från L'Occitane! Sweet!


RSS 2.0