Om du möter varg

När man ändå får tummen ur kan man lika gärna fortsätta! Idag har jag nämligen bokat biljetter till Gotland, skänkt pengar till Läkare utan gränser och beställt lite grejer från Asos! När man ändå har internetdosan framme menar jag!

 

Att boka biljetterna till Gotlandsfärjan var förresten lättare sagt än gjort. Jag vet inte vad jag gjorde för fel, men jag förökte med tre olika webläsare, två olika datorer och typ 15 gånger, men fick det inte att fungera. Sämst... Jag blir ju lätt vansinnig av sådant. Men skam den som ger sig, jag hittade ett telefonnr att ringa, så bokade de åt mig istället! Betalningen fungerade i alla fall till slut som det skulle på nätet, och det var ju för tur det! Så nu ska Saris och jag åka ner till Fannyman på Fårö och hälsa på några dagar, åh så kul!

 

Något annat som är kul är att nu är Maria hemma igen! Efter nästan 7 månader.. Det är en rätt duktig tid alltså! Så pappa och jag åkte och hämtade henne på Arlanda och så har vi haft värsta välkommen-hem-middag med oxfile, potatis och kantarellsås! Helt rätt!

 

Och bilder är alltid bra. Den här lilla vännen träffade Sara och jag på när vi promenerade hem från mysig fredags-middag-kväll hos Mulin. Igelkotten var helt orädd, och (behöver knappt nämnas) jättesöt!

 


Karin i köket

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om mina mat-påhitt från den gångna veckan! Det började hos Sofie som bjöd över mig till sig för middagslagning. Hon hade haft lite tråkigt på jobbet och letat fram recept på hamburgerbröd och efterrätt och köpt kycklingfärs! Så vi började med att sno ihop bröden (eftersom att de ska jäsa så länge) och när de var klara satte vi igång och gjorde apelsinchokladmousse. Och själva burgarna improviserade vi ihop. Lite lätt meckigt, men o så gott allt blev!

 

 MUUUUMS!

Sen var det min tur att ha tråkigt på jobbet! Och eftersom mamma och pappa var ute i skärgården så letade jag fram matförslag för veckan! Här blev det champinjonsoppa (som Cissi lagade) och mackor i ugnen med hemmagjort kryddsmör! Awesome mackor!! 
 Och på tisdagen gjorde jag enchiladas! Men de hade ingen mix i affären, så jag fick lätt-panik-improviseraihop fyllningen. Men det gjorde heller inget, för det blev också MUMS! Nån random kryddmix, tuckeyogge, tomatsås och riven vbottenost, om-nom-nom-nom!

Och så har jag gjort canneloni med spenat och soltorkade tomater och även falafel i pitabröd! Det är ingen dålig matvecka det!


I onsdags

Jag hittade "min" bil i onsdags på söder! Jag vet egentligen inte varför det är roligt, men det är det! Jag har lite ticks och tittar alltid på regestreringsskyltar, och då blir det automatiskt att man letar efter folk från klassen.
Sen åkte jag hem till Micke och stekte pannkakor (notera skålen (istället för bunke) och elvisp-visp, hehe!) och tittade på första avsnittet på nya säsongen av True Blood. Jösses, virrig serie alltså...

The Pez Dispenser

Det måste vara ett av de roligaste Seinfeld-avsnitten! Jag skrattar nästan lika mycket som Elaine när Jerry ställer den lilla Pip i hennes knä! Och Kramers "the Beach"-parfymidé! Love it, ville bara säga det

 

 


RSS 2.0