Om du möter varg

När man ändå får tummen ur kan man lika gärna fortsätta! Idag har jag nämligen bokat biljetter till Gotland, skänkt pengar till Läkare utan gränser och beställt lite grejer från Asos! När man ändå har internetdosan framme menar jag!

 

Att boka biljetterna till Gotlandsfärjan var förresten lättare sagt än gjort. Jag vet inte vad jag gjorde för fel, men jag förökte med tre olika webläsare, två olika datorer och typ 15 gånger, men fick det inte att fungera. Sämst... Jag blir ju lätt vansinnig av sådant. Men skam den som ger sig, jag hittade ett telefonnr att ringa, så bokade de åt mig istället! Betalningen fungerade i alla fall till slut som det skulle på nätet, och det var ju för tur det! Så nu ska Saris och jag åka ner till Fannyman på Fårö och hälsa på några dagar, åh så kul!

 

Något annat som är kul är att nu är Maria hemma igen! Efter nästan 7 månader.. Det är en rätt duktig tid alltså! Så pappa och jag åkte och hämtade henne på Arlanda och så har vi haft värsta välkommen-hem-middag med oxfile, potatis och kantarellsås! Helt rätt!

 

Och bilder är alltid bra. Den här lilla vännen träffade Sara och jag på när vi promenerade hem från mysig fredags-middag-kväll hos Mulin. Igelkotten var helt orädd, och (behöver knappt nämnas) jättesöt!

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Jo serien var riktigt bra! Yes, ska flytta på måndag, borde lägga upp ett inlägg om det kanske... haha! Jo vi måste definitivt ha en hässlökväll snart! Dock vet jag inte hur myk ledigt/plugg vi kommer att ha, men vi hörs <3

2011-08-13 @ 08:54:51
URL: http://minkiwinki.blogg.se/
Postat av: Martina

woopwoooooooooop! vi blir classmates!! TJAAAALLAALAALAAAA! <3

2011-08-14 @ 14:23:22
URL: http://minkiwinki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0