Look at my nails, my nails, my nails

Jag har satt upp högkvarter i vardagsrummet nu när jag har huset för mig själv några dagar.
 Det här satt jag och lekte med i söndags. Overkill? Inte då! Jag "råkade" köpa tre nagellack från American Apparel, jag behövde ett nytt svart, ett bra ljusrosa har jag velat ha jättelänge, och det i mitten var så fint att jag var tvungen att ha det! Är det inte lite intressant med nagellacksnamn? Dessa heter Coney Island, Rose Bowl och Hassid..


Och det här blev resultatet, även om färgerna inte syns så bra..


En annan veckas resultat..


Och resultat från trädgården! Trädgården må vara liten, men det finns en hel del mums!


Come Here Rude Boy

Ikväll har vi haft "sommaravslutning" på vår tv-serietermin. Och vilken avslutning! Jag hade lagat min chévre- och spenatpaj, Sara hade tagit med sig efterrätt och Ella var hemma från Lund, så hon fick vara med på de tre sista avsnitten. Och Angelica och Malin var med också såklart! Det har allt varit en mysig torsdagstradtion!

 

 

MIDDAG-på-Karins-altan den här gången

 

Sista avsnitten med Nathan... Sorgligt, eller hur tjejer?


Lika som bär?

Jag såg musikvideon till Jessie J's låt Price Tag här om dagen och tyckte att hon hade så awesome naglar, så jag var tvungen att prova själv. Jag har använt ett mörktmörkt grönt nagellack och har målat det guldiga med en tunn pensel.

 

 

 

Juste, tänkte att jag skulle berätta att det ljusrosa nagellacket satt kvar i 5 dagar utan att bli fult! Det tyckte jag var rätt bra jobbat! Jag målade på ett nytt lager efter typ 2 dagar så höll det sig hur fint som helst. Det jag annars brukar använda om någon undrar är ett lack från Scratch Nails (som egentligen är både för bas och topp men funkar bäst som bas) som baslack och Mavala Minute Quick-Finish som topplack, då brukar det bli kalas!

 


På äventyr med Kusin Vitamin!

Anna och jag har haft en riktig spontandag inne i Stockholms stad. Vi möttes upp strax efter 16 vid Plattan och promenerade ner till Kungsan, köpte en glass, vidare mot Skeppsbron (förbi slottet) och där hittade vi en Tommy Hilfiger butik som låg och guppade otippat nog!

 

Kusin Anna framför slottet med glass!

 

Och en Karin

 

Och TH-affären på en liten pråm, hur charmigt som helst!

 

Med brevlåda och allt!

 

 

Sen bestämdes det att vi skulle upp till Mosebacke för en öl, sen gled vi vidare en snabbis förbi Systemet, kikade in på Annas jobb, till Tacobar för en delad Nachotallrik och sen till slutdestinationen Tanto! Där väntade Annas klasskompsar som vi sen var med tills det var dags för mig att åka hem! Så trots att klockan i skrivande stund bara är 23:40 känns det som värsta helkvällen! Mycket bra, mycket bra!


Veckans kreationer

Provade något nytt i söndags, somriga jordgubbar! Med lite övning kan det nog bli riktigt sött!

 

Men ibland är nog ändå less more. Enkelt ljusrosa, hur elegant är inte det menar jag?


The Glenn Miller Story

För kanske 4 år sen hade pappa en period då han tyckte det var jättetrevligt att lyssna på storbandsmusik och Frank Sinatra hemma och i bilen, och jag förstod ingenting. Jag tyckte det var så fantastiskt tråkig musik! Tur att man kan förändras, eller hur? Jag tror jag skrev för länge sen om filmerna Orchestra Wives och Sun Valley Serenade, båda filmerna med/och delvis av Glenn Miller, och igår såg pappa och jag The Glenn Miller Story som handlar om hans liv. Helt otroligt bra, tycker jag i alla fall! De är så härligt checka hela tiden! Här är ett nummer från en av Millers filmer, jag rekommenderar verkligen att ni kollar på den, lyssna och njut vettja!

 

 


RSS 2.0