Hunden Hasse

Våffelmums och Fredagsmys, bra titel på en kväll va? Vi var hemma hos Malin, då jag för första gången fick träffa legenden Hasse! Och här har vi honom:

 

 

 


Vad nu?

Hur ska jag klara mig? En hel helg i Götet?? Sthlms-Karin?

Jag säger att jag kommer klara mig BRAA! För jag ska hälsa på hos Emma! Jag är för en gångs skull ute i riktigt god tid och har bokat biljetter till helgen den 13 maj, ÅH PEPP!

 

En bild från första doppet 30e april, 2009


FHS? FHS!

Jag har varit på öppet hus på Försvarshögskolan idag. Och oj, nu är jag verkligen sugen på att börja plugga! Det jag är intresserad av är statsvetenskap, antingen med inriktning säkerhetspolitik eller krishantering och internationell samverkan. Skolan verkar asfräsch och lagom liten, så att man ändå har sin egen klass och lärarna har koll på vem man är, det gillar jag! Vet inte riktigt vad jag skulle tycka om 130 pers föreläsningar varje dag, nää. Och att skolan ligger på KTHs campus är bara ett plus, där känner jag mig av någon anledning så hemma!

 

Jag har dessutom hunnit med att måla naglarna idag, så här är en bild på det, och på köpet fick mitt ansikte vara med också!

 


Cut Copy

Värt att nämna om helgen är även Cut Copy på Strand med Mulin! Alltid roligt att gå på spelning, tack för i fredags vännen!

 

 


Åh hej!

Jag tror jag tar och börjar i omvänd ordning, för jag är nämligen inte så lite uppjagad. Jag kom precis hem från att ha sett Black Swan på bio. Handuppräckning alla ni som sett den? Jag måste säga att jag var INTE (notera versaler, understruket, kursiv- och fet stil på det) beredd på att den skulle vara så nedrans läskig! De flesta som känner mig väl vet nog att jag inte fixar att kolla på skräckisar, och herre *** jag kunde inte slappna av en enda gång under filmen tror jag, haha! Vi var alla lite lätt traumatiserade när vi gick därifrån faktsikt, så jag var inte ensam i alla fall, tack för det!!

That being said, så var det ändå en väldigt bra film! Extremt välgjord och super skådespelarinsatser. Men jag hade kanske klarat mig utan att ha sett den..? Eller? Trots allt är jag nog glad att jag ändå sett den faktiskt. Lite härligt velig sådär..!

 

Så, när jag fått det undanstökat. Innan bion sågs vi för att ta en fika, då hittade jag denna underbara skapelse som jag genast ville äta upp!

 

Han råkade bli lite skev på vägen till bordet, men äsch! Supercharmig!

 

Något som däremot inte var supercharmigt var att min fina stora svarta glasring från Venedig som jag har på mig nästan varje dag bestämde sig för att trilla ur min ficka och gå i tusen bitar på kakelgolvet. Även fast jag visste att det skulle hända någon gång (jag menar, den var ju ändå av glas) så blev jag lite ledsen i ögat! Darn it, liksom.

 

Resten av dagen har spenderats med lillasyster och Kusin Vitamin x2 (Anna och Sofia). Vi hann med en ordentlig tur kring relativt nya Sollentuna C, och jag tror jag har ett nytt favorit-shoppingcentrum! Hur fräscht som helst och verkligen snyggt designat, en fröjd för ögat så att säga!

 

Lite fram-googlade bilder

 

 

Efter följde tacosmiddag hemma i Annas nya lägenhet tillsammans med sambon Sebastian och Annas kursare Jason. Jag gillar min dag!


Gångbar torsdag!

Malin, Angelica, Sara och jag har startat en liten cirkel, titta på Boardwalk Empire på torsdagar hemma hos mig! Jag älskar att redan innan den tredje gången vi ses har det blivit en tradition!

Serien utspelar sig på 1920-talet i Atlantic City och kretsar kring politkern/gangstern Nucky Thompson som gillar pengar bl.a., men inte direkt gillar spritförbudet. And we like it! Det är jättehäftiga miljöer, och trots att det är många karaktärer att hålla reda på och tar en stund att komma in i så kan jag ändå rekomenderaden! Speciellt om man har ett par stycken fina vänner att titta med!

 

 


Aya Sofya

Lördagskvällen på Aya Sofya, turkisk restaurang på söder:

Mina fina jobbkompisar, födelsedagsbarnet Moa t.v. och Claudia t.h.

 

Jag och Moas vän Kristin

 

Och MIN MAT! Jag åt svärdfisk, alltid roligt att prova något nytt.


V-ås, there I went! (istället för here I go)

Jag menar, nu skriver jag ju i dåtid, jag har ju redan varit där!

 

I fredags fortsatte jag att dokumentera! Inte för att det blir så fasligt mycket bilder, har inga egen från festen. För det får man vända sig till facebook serrni!

 

 

Allt var så fint uppradat på sminkbordet, så det fick bli dokumenterat "Karin-gör-sig-iordning"

 

"Karin-är-klar"! Jag tror jag aldrig varit ute i så god tid när jag varit på väg till V-ås. Jag var klar så tidigt att jag i lugn och ro hann strosa omkring inne på Lush och köpa födelsedagspresenter OCH hann med ett tåg som gick 30 minuter före det jag planerat att ta.

 

Fick en bra plats på tåget och väntade nöjt 20 minuter tills avgång, coolt va?

 

V-ås har en speciell plats i mitt hjärta! Det var verkligen en klassisk Hotelletfest, ingen utgång för oss, utan bara umgås och trivas i varandras sällskap! Och innan dess fick jag äntligen besöka Jespers hem, hur kan man försöka känna någon utan att ha besökt deras  hem menar jag?

 

Åter på Centralen igen dagen efter gjorde jag ett försök att försöka återfå balans med hjälp av en triple shot Robert's Mocha. Åh mums..


En morgon var ingenting som vanligt

Åh, jag älskar Bamse.

 

Men det hör inte hit. En (ganska vanlig) morgon var jag på lite dokumentera-humör! Då tänkte jag att jag skulle visa min fina frukost!

 

Jag har gjort egen blåbärssmoothie och åh så mycket mer trevligt det är att äta frukost då! Cappuccino och ett par mackor till är inte helt fel tycker jag

Men jag blir lite ledsen när jag väntar på bussen och har denna utsikt.. Syns inte så väl, men där ligger stora timmerhögar. Den charmiga lilla lövskogen i närheten av där jag bor har till stor del blivit avverkat till förmån för nya byggprojektet Lilla Sköndal. Och jag hatar dubbelmoralen i att jag tycker det är dåligt, för jag är helt för att det byggs nya bostäder. Men man vill aldrig att det ska vara nära en själv, right? Nä fy.

 

Nu finns det inte alls stor motivation att gå ut på promenad, ännu mindre än innan till och med! (bilden är från 2009)

 

 


RSS 2.0