Åh hej!

Jag tror jag tar och börjar i omvänd ordning, för jag är nämligen inte så lite uppjagad. Jag kom precis hem från att ha sett Black Swan på bio. Handuppräckning alla ni som sett den? Jag måste säga att jag var INTE (notera versaler, understruket, kursiv- och fet stil på det) beredd på att den skulle vara så nedrans läskig! De flesta som känner mig väl vet nog att jag inte fixar att kolla på skräckisar, och herre *** jag kunde inte slappna av en enda gång under filmen tror jag, haha! Vi var alla lite lätt traumatiserade när vi gick därifrån faktsikt, så jag var inte ensam i alla fall, tack för det!!

That being said, så var det ändå en väldigt bra film! Extremt välgjord och super skådespelarinsatser. Men jag hade kanske klarat mig utan att ha sett den..? Eller? Trots allt är jag nog glad att jag ändå sett den faktiskt. Lite härligt velig sådär..!

 

Så, när jag fått det undanstökat. Innan bion sågs vi för att ta en fika, då hittade jag denna underbara skapelse som jag genast ville äta upp!

 

Han råkade bli lite skev på vägen till bordet, men äsch! Supercharmig!

 

Något som däremot inte var supercharmigt var att min fina stora svarta glasring från Venedig som jag har på mig nästan varje dag bestämde sig för att trilla ur min ficka och gå i tusen bitar på kakelgolvet. Även fast jag visste att det skulle hända någon gång (jag menar, den var ju ändå av glas) så blev jag lite ledsen i ögat! Darn it, liksom.

 

Resten av dagen har spenderats med lillasyster och Kusin Vitamin x2 (Anna och Sofia). Vi hann med en ordentlig tur kring relativt nya Sollentuna C, och jag tror jag har ett nytt favorit-shoppingcentrum! Hur fräscht som helst och verkligen snyggt designat, en fröjd för ögat så att säga!

 

Lite fram-googlade bilder

 

 

Efter följde tacosmiddag hemma i Annas nya lägenhet tillsammans med sambon Sebastian och Annas kursare Jason. Jag gillar min dag!


Kommentarer
Postat av: Emma

Ni skulle kurerat er med King's speech, har du sett den? Inte läskig eller elak eller schizofren, men lite sorglig ibland och, eftersom den är om brittiska kungahuset, mycket brittisk. Väldigt bra!

2011-03-13 @ 13:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0