Västerås one more time

Ett besök i Västerås sitter sällan fel! Fest på Hotellet med långbord i korridoren med middag och förfest, bli bjuden på kaffe mitt i natten av Pingstkyrkefolk, party och dans på Pluto och somna vid 5, jag gillart!

 

De enda bilderna jag har från helgen är Johanna på tåget på väg till V-ås och...

 

...en bild på mitt knä. Syns kanske inte så tydligt än, men det kommer bli ett kungligt blåmärke! Det sista jag lyckas göra när vi ska gå till garderoben och lämna Pluto är att mina fötter bara försvinner under mig och trilla rakt ner på mitt högra knä. Tjusigt va! Sjukt irriterande, och det gör banne mig ONT! Men det är det enda negativa jag har att säga om besöket, så det är ändå ok!

 

Pop!


Ledig fredag

Jag lyckades få en klipptid idag, så nu är min lugg lagom lång igen! Håret är någon cm kortare också, men det kan jag ju leva med..! Ingen poäng att ha långt hår om det inte är fint försöker jag tänka!

 

 

Sen shoppade jag loss på ett par grå jeans, chinosliknande trekvartsbyxor i jeanstyg, en klänning och en hoodie med kort midja, allt från Cheap Monday! Det var en helt fantastisk expedit som slängde massa olika storlekar och typer av jeans till mig att prova så det var o så mycket mer roligt att prova jeans än det brukar vara! Och hela kalaset gick på 600kr, lätt värt!

 

Nu är tanken att jag ska packa, ikväll ska jag på party i V-ås! Woop woop. bara att tagga! Och bestämma kläder.. Alltid lika lurigt! Kanske nya klänningen?

 

 

Senaste designen,  mjölkvitt nagellack och guld/brons olivkvist


Karins födelsedagar 2011!

Grillning med släkten! Pappa, jag och Kusin Vitamin Anna

 

Underbar bild!

 

Några veckor senarevar det kompisarnas tur, nu var det Fika-på-Karins-altan som gällde! Mazariner, hemmagjord rabarber- och hallonpaj med vaniljvisp och gaffelkakor, och så rulltårta och kakor mina vänner hade med sig! Och kaffe så klart

 

Mums mums!

 

Sofie och jag


My outsides are cool, my insides are blue

Nä, man kan ju inte alltid förlita sig på mönster! Här har jag lekt på fri hand och är mycket nöjd mer resultatet om jag får säga det själv!

 

 

Det matchar våra kaffekoppar, hehe!


Göteborg, 13-15/5 2011

Helgen då jag åkte till Göteborg, det är en helg jag sent kommer glömma. Har kommer en massa bilder som jag så snällt fått låna på mina fina vänner från gymnasiet.

 

Nyligen ankommen i Emmas nya lägenhet, Mickan, jag, Emma och Nicole (Emelie bakom kameran). Bilder från själva inflyttningsfesten skippas här och vi hoppar raskt vidare till dagen efter tycker jag!

 

Högläsning ut Quarneval Bruxen, det var mycket nöje det! Tack för den Simon!

 

Jag är här lagom trött på ett fik inne i Göteborg, Mickan och Jesper på topp!

 

Sen råkade vi på en apa! Nicole ville absolut fotograferas med denne, och jag fick hålla hans banan (hehehe!)

 

Hemmaknåpad lek "Med andra ord". Vi skrev egna ord och var mycket påhittiga! Här försöker jag frenetiskt komma på ordet "skrov" som Gleeson försöker beskriva för mig. Det gick inte så bra med just det ordet.. Men vi vann ändå, high five Chrisopher!

 

Nap time efter middagen! Pojkarna tog snällt hand om disken, det gillas

 

Jocke på kökstjänst

 

Sen blev det nagellacksstuga! Jag hade med mig mina fina mönster och två nagellack så fick tjejerna leka lite. Jag övervakate nöjt med en kaffekopp i handen och Jocke och Jesper fick bistå med bomullstussar vid behov

 

 

 

Sen var det dags för mer lekande, nu rollspelat "Maffia". Efter att Jocke visat hur det går till fick jag vara lekledare och se de andra våndas, hehe. Passade mig fint

 

Lekledare Karin (aka Gudinna) berättar nyheten att ETT MORD HAR SKETT!! Och det är JOACIM som är DÖD!! (Jesper är maffia, se så nöjd han är att han lyckats!)

 

Söndagen lyckades jag inte få med bilder på, men den spenderades inne i stan i regnet då vi promenerade mellan olika affärer. Vad vore väl Göteborg utan regn? Japp, jag tycker om Göteborg!


Swing Tree

Tänk, att nu har jag banne mig blivit 21 år! Det är allt inte så litet längre! Och det blev väldigt fint födelsedagsfirande, först med sång och presenter på morgonen från familjen, sen promenad och fika i stan med Johan, middag med familjen och sen drinkar i stan med Sandra, Felix och Angelca! Dagen efter kom släkten över på grillmiddag, allt var väldigt gemyltligt! Och jag var så glad för alla fina gratulationer, tack så hemskt mycket!

 

Helgen spenderades också en stund tillsammans med Anton Vannesjö på Djurgåden där de hade Marinens dag! Mycket trevligt att strosa omkring och prata med folk och titta på lite fartyg. Dessutom sprang vi på Jacob Lindfors när han stod och visade upp "sin" stridsbåt! Vet inte om jag har sett honom sen studenten så det var verkligen kul prata med honom och se hur han hade det i det militära!

 

Om det någon gång är OK med stor vit solhatt så måste det ju vara en solig Djurgårdsdag!

 

Nu imorgon bär det av till Götet för inflyttningsfest hos Emma! Det känns som jag bara passerat igenom staden även fast jag varit där flera gånger, så det ska bli jättekul att åka dit och med en massa Hässlöfolk att förgylla staden med kan det knappast slå fel!

Men först ska jag få mig en rejäl dos av Sthlm, jag ska nämligen haka på Simon som ska visa Jojjo och mig Quarnevalbygget! Jag missar ju själva kortegen på lördag så jag var tvungen att få vara med på något annat hörn, tack Simon!

 

Och såklart nya festklara naglar för resan!


RSS 2.0