Swing Tree

Tänk, att nu har jag banne mig blivit 21 år! Det är allt inte så litet längre! Och det blev väldigt fint födelsedagsfirande, först med sång och presenter på morgonen från familjen, sen promenad och fika i stan med Johan, middag med familjen och sen drinkar i stan med Sandra, Felix och Angelca! Dagen efter kom släkten över på grillmiddag, allt var väldigt gemyltligt! Och jag var så glad för alla fina gratulationer, tack så hemskt mycket!

 

Helgen spenderades också en stund tillsammans med Anton Vannesjö på Djurgåden där de hade Marinens dag! Mycket trevligt att strosa omkring och prata med folk och titta på lite fartyg. Dessutom sprang vi på Jacob Lindfors när han stod och visade upp "sin" stridsbåt! Vet inte om jag har sett honom sen studenten så det var verkligen kul prata med honom och se hur han hade det i det militära!

 

Om det någon gång är OK med stor vit solhatt så måste det ju vara en solig Djurgårdsdag!

 

Nu imorgon bär det av till Götet för inflyttningsfest hos Emma! Det känns som jag bara passerat igenom staden även fast jag varit där flera gånger, så det ska bli jättekul att åka dit och med en massa Hässlöfolk att förgylla staden med kan det knappast slå fel!

Men först ska jag få mig en rejäl dos av Sthlm, jag ska nämligen haka på Simon som ska visa Jojjo och mig Quarnevalbygget! Jag missar ju själva kortegen på lördag så jag var tvungen att få vara med på något annat hörn, tack Simon!

 

Och såklart nya festklara naglar för resan!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Snygga naglar!

2011-05-16 @ 19:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0