Göteborg, 13-15/5 2011

Helgen då jag åkte till Göteborg, det är en helg jag sent kommer glömma. Har kommer en massa bilder som jag så snällt fått låna på mina fina vänner från gymnasiet.

 

Nyligen ankommen i Emmas nya lägenhet, Mickan, jag, Emma och Nicole (Emelie bakom kameran). Bilder från själva inflyttningsfesten skippas här och vi hoppar raskt vidare till dagen efter tycker jag!

 

Högläsning ut Quarneval Bruxen, det var mycket nöje det! Tack för den Simon!

 

Jag är här lagom trött på ett fik inne i Göteborg, Mickan och Jesper på topp!

 

Sen råkade vi på en apa! Nicole ville absolut fotograferas med denne, och jag fick hålla hans banan (hehehe!)

 

Hemmaknåpad lek "Med andra ord". Vi skrev egna ord och var mycket påhittiga! Här försöker jag frenetiskt komma på ordet "skrov" som Gleeson försöker beskriva för mig. Det gick inte så bra med just det ordet.. Men vi vann ändå, high five Chrisopher!

 

Nap time efter middagen! Pojkarna tog snällt hand om disken, det gillas

 

Jocke på kökstjänst

 

Sen blev det nagellacksstuga! Jag hade med mig mina fina mönster och två nagellack så fick tjejerna leka lite. Jag övervakate nöjt med en kaffekopp i handen och Jocke och Jesper fick bistå med bomullstussar vid behov

 

 

 

Sen var det dags för mer lekande, nu rollspelat "Maffia". Efter att Jocke visat hur det går till fick jag vara lekledare och se de andra våndas, hehe. Passade mig fint

 

Lekledare Karin (aka Gudinna) berättar nyheten att ETT MORD HAR SKETT!! Och det är JOACIM som är DÖD!! (Jesper är maffia, se så nöjd han är att han lyckats!)

 

Söndagen lyckades jag inte få med bilder på, men den spenderades inne i stan i regnet då vi promenerade mellan olika affärer. Vad vore väl Göteborg utan regn? Japp, jag tycker om Göteborg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0