Jo, jag måste göra om min bloggdesign, men...

Eftersom mamma och pappa inte är hemma så lagade Cissi och jag middag, det blev pannkakaor som Cissi tydligen inte gjort förut, så få fick jag visa. Det tyckte jag var mysigt. Gott var det också. Så det så.

 

Igår och idag så har jag (surprise, surprise) plockat upp gitarren! Den har stått orörd i nått halvår, men det är förvånansvärt hur mycket som sitter kvar ändå! Men oj vad onice det är med stålsträngar på ovana fingertoppar... Helt öm, hehe, men det är roligt. Får se hur länge det håller bara! Jag brukar tröttna när jag spelat igenom de låtar jag har utskrivna och kan ett par gånger, för det är svårt att hitta nya låtar att lära sig (eftersom jag inte är så bra..). Kul så länge det varar!

 


(Nästan jul-)pyssel

Söndags-häng i Sara och Fannys nya crib! Tyvärr var inte Fannyman hemma, men Saris och jag har pratat om att göra egna mellanmål-bars ett tag nu (för att det är nice, och kostar för mycket att köpa i affären) och idag blev det dags!

 

Maria har ganska länge gjort egna, så jag fick lite tips, och så kombinerade Sara och jag våra skafferier med lite grejer från Coop så blev det kalas!

 

Det vi hade i var bland annat havregryn, gojibär, solroskärnor, pumpafrön, honung, äggvita, kokos lite nötter och choklad!

 

Skjuts in i ugnen, 200 grader typ 100 minuter...

 

...Och klart! Mycket nöjda!


FHS by night

Relativt nyss hemkommen från skolan! Yeeeess, Karin har ett liv..? Man vet att det är illa när tredje-person-benämningar kommer fram...

Hur som helst. Skolan är öppen dygnet runt för elever, men sen är det inte så jättejättemånga som utnyttjar det faktumet på sena lördagskvällar (undrar vad det kan bero på..?). Åter igen, hur som helst, så har vi i lobbyn ett konstverk. Och jag, tillsammans med många andra, tycker att det här konstverket är ganska obehagligt, även dagstid. På kvällen ser det ut så här:

 

 

 

Precis utanför biblioteket... Jag tycker att det ser ut som läskiga alien-children-of-the-corn-sekt-barn. Extra konstigt blev det när någon hade lämnat en blå ros mitt bland dem när skolan var stängd... Creepy!


Men för att tänka på nått kul...

Jag vill ha en ryggsäck! Det är helt fantastiskt tungt att släpa på dator och mat och alla böcker fram och tillbaka till skolan, så det vore ju ytterst praktiskt med en ryggsäck. Och jag har då funderat på hur jag vill att denna ska se ut, och jag har kommit fram till att jag vill ha ungefär en sån här!

 

 

Problemet är bara, var i hela fridens namn ska jag hitta en sån? Det går inte så bra för mitt lag just nu... Så istället har jag just nu min vanliga väska och en supertung tygkasse, typiskt obra alltså. Julklapp??


PM

En klok människa sa "våga skriva dåligt för att lära dig att skriva bra". Det är alltså vad jag gör nu, skriver dåligt. Det är mitt mantra. För på måndag morgon kl 8 ska jag lämna in det första PMet (alltså typ uppsats) och jag kan inte skriva längre! Tänk så mycket man kan tappa på några år av att inte plugga... Men jag hoppas att det är som till tentorna, den första tentan vi hade var jag helt lost och hade ingen aning om vad jag höll på med, men till den andra så hade jag kommit in i själva upplägget att tenta-plugga. Det kan bara gå uppåt härifrån?

 

 

 


RSS 2.0