:)

Helo alla kakisbrakis bloggläsare! karin har inte riktigt tid att blogga idag för hon har fullt upp med att ta hand om en liten vilsen själ från norrland. mina naglar har fått en skirig gammelrosa färg min mage är mättad av både kött och karra!

Har såklart ett litet mission med det här inlägget, Karin behöver en man!

En lång mörk kille med framträdande käkben, inte gammal och inte blöjbebis. ingen fjantig stockholmsdialket, och inte kletigt hår! blå ögon med genomträngande blick. en tatuering, eller fler, ingen dålig andedräkt. ödmjuk med självförtroende. körkort.

Om du känner att du är den vi söker tveka inte att höra av dig på 0706670531 med bild och lämplig motivering till varför dejten ska ske med just dig!

Peace out från karins crib! / Kiruna


Tentaplugg med bra humör!

Folk är finklädda, på väg ut med sina systemet-kassar på fredags- och lördagskvällen. Vad gör jag? Jag är på väg hem från skolan! Japp, jag HAR faktiskt studiediciplin, hör och häpna! Och vart ska jag nu? Jo, jag ska tillbaka till skolan för att finslipa på det sista inför tentan imorgon. Wish me luck!

Karin och pensionärerna

I fredags när jag var i affären var det verkligen jag och pensionärerna! Först träffar jag min kompis mormor och hejar och pratar med henne en stund. Sen borta vid grönsakera håller en gubbe på att sno min matkorg, varpå jag säger: nänä, den där är allt min du! Han hade tydligen förlagt sin korg och bad om ursäkt och sa att: hopp, då får jag väl börja om från början då. Stackarn!

Vi frukten kom nästa tant och var på min dramatenvagn (såklart har jag en dramatenvagn, världens bästa grej ju!) och då fick jag säga igen att nä, den där är allt min! Sen pekade jag på en liknande som stod en bit bort. "Ja, jag tyckte att handtaget kändes lite annorlunda!" Haha...

Sen kom mormors gamla väninna gåendes, men henne var det inte riktigt läge att heja på. PRO nästa för mig?? ^^


In my quiet mist of rage

Nä, den här dagen har inte alls gått som jag tänkt. Jag kom upp senare än jag tänkt, men ändå i hyfsad tid och åt frukost, duschade och skulle sätta  igång med plugg. Men sen tog det bara stopp, allt moment framåt bara försvann, och det enda jag kunde göra var att sova. Fy.

Så nu är klockan 14.30 och nu är det banne mig dags att sätta fart! Peppmusik, kaffe, check... Jag som ville till mässen idag, men det hinns inte med. Idag är en sån dag där allt är och känns och går fel. Nä, nu när jag skrivit av mig lite är det bara att ändra humöret och köra!

 

 

2007


Attans..

Jag har under tentapluggandet upptäckt att jag behöver glasögon. Eller återupptäckt kanske jag ska säga. Jag har haft glasögon innan för att det blir jobbigt att läsa efter ett tag, jag vet inte om ögonen blir överansträngda kanske? Och så är det nu igen. Så jag provade att dra på mig mina gamla, och vips! så var det mycket lättare att läsa och hålla sig vaken. De jag har... tja, de funkar väl... Men de är absolut ingen höjdare, lite för små, jag ser inte helt 100 och de är inte speciellt snygga. Så här ser de ut i alla fall!

 

 

 

Så nya glajer ska jag ha! Och då är frågan, vilken optiker ska jag gå till? Vad ska jag har för modell på glasögonen? Hjälp?


Redan oktober!

Ja, tentan skrevs för en vecka sen, och nu är det spänd väntan på resultatet = onice. Men annars så är det bra! Jag har varit i Lund och hälsat på Ella, en bild från resan har jag, får se om det kommer upp lite fler senare!

 

 

Muffinsfika på tåget till Lund med Saris (och Fanny som också var med)

 

Jag har även hunnit med ett till besök på Mässen, skolans pub, vilket var jättekul! Det var många från klassen, och vi börjar lära känna varandra bra, trots att vi är i skolan så sällan. Jag kan nog inte riktigt säga hur glad det gör mig!

 

Eftersom det nu blivit höst så är det ju även dags att uppdatera garderoben! Än så länge har det blivit ett par skor (bilden nedan), en mörkblå klänning, lite smycken och underkläder. Inte riiiktigt klar än dock.. Jag behöver (läs vill ha) nya byxor!

 

 

Och nu idag har jag börjat ta mig an boken Den svenska politiken, målat naglarna och provat min nya penna! Syns det att jag gillar färger...? Jag som tycker att det är jättelurigigt att anteckna från böcker finner att det är mycket roligare med min fyra-färger-i-en penna! Lila, grön, rosa, blå = kalas!

 

 

 

Ingen dålig uppdatering, va?

 

 

 

 

 


RSS 2.0