Tji fick jag

Jag som var så nöjd att jag valt ut kläderna jag skulle ta med mig till Uppsala, bara för att upptäcka när jag står där hemma hos Mickan i min tröja och strumpbyxor att min kjol ligger inte i väskan. Hepp! Den låg nämligen fint kvar hemma på min stol. Så vi fick raid:a Mickans garderob istället och hittade en superbra lösning! Slutet gott, allting gott, och det var det verkligen! Dansade hela natten efter mysig middag hemma och hade det hur bra som helst.

 

Mathias och jag på BJ (Birger Jarl)

 

Ikväll har också varit fin, om än något lugnare, med thaimat och melodifestival med Isabelle och Joanna. Mycket bra helg än så länge, och en söndag kvar också. Vilken grej.

 


Nr. 7

Imorgon åker jag på visit till Uppsala och födelsedagsbarnet Mikaela! Pepp! Planerat outfit för imorgon, då borde det inte vara nån vidare konst att packa resten av väskan, eller?

 

Annars har det varit en fin dag med seminarium (som jag lite lätt gjorde bort mig på, men det var mest kul), research om Clinton och Lewinsky till en eventuell uppsats, träning på skolans gym (jag vet, jag går på gym! Vem skulle NÅGONSIN gissa det..?) och skolpuben efter det. Och nu är jag trött. Det där med att packa väskan, nä det lockar inte. Men kanske dumt att lämna till imorgon bitti, jag som är långsam som det är ändå på morgonen.

 

I går hade jag sällskap hela förmiddagen av lilla F. Och med lilla så menar jag LILLA. Fullkomligt tiny, hon sover på riktigt i min hand, det är ju så gulligt att man smäller av. Jag har aldrig pratat med så många främlingar heller, när hon kikar fram kan inte folk hålla sig från att komma fram och oj:a sig, mycket lustigt! Hundtricket, hoho! Vi gick i alla fall till mitt gamla fik, Gildas, där jag hängde med Emelie och efter några timmar mötte Malin upp och lunchade och gick en shoppingrunda. Men nu har hon lämnat mig för Kiruna i tre veckor, inte helt ok!. Nope..!

 


RSS 2.0