Och så blev det juni

Och ja, innan flygdagen har det ju inte varit så mycket aktivitet här på BDK! Och det beror mest på en sak: B-uupsats. Vem visste att det var en så stor grej? Inte jag i alla fall. Under tre veckors tid kändes det som jag var i skolan konstant, och det var jag väl nästan, med undantag för min födelsedagshelg. Chockade mina klassisar med att vara i biblioteket innan 7 på morgonen ibland, det var skojigt! Men nu är det inlämnat, blev klar 22 maj och den här veckan har vi haft opponeringar. På det stora hela måste jag säga att jag är rätt nöjd! Jag gjorde verkligen allt i min makt för att få med alla komponenter och för att då den klar i tid. Så trots att jag inte är supernöjd med själva uppsatsen i sig är jag glad ändå, och det är en hemskt skön känsla!

 

Så nu tänkte jag återigen köra ett litet bildmedley med lite vad som hänt sen min födelsedag, för den som vill läsa om mitt högst vardagliga liv!

 

B-uppsatsen: ibland blev det bara för mycket att sitta inne i bibblo och stirra på den blå himlen, så då upprättade jag ett temporärt ute-kontor!

 

Hemma har det hänt saker! Och jag tycks ha blivit officiella ta-emot-bygg-gubbar-kommittén, både en ny spis och en ny varmvattenberedare har kommit inrullandes över vår tröskel

 

Mitt i all uppsatts-hets hittade jag det här linnet i Cissis låda. Vet inte riktigt om jag håller med, men jag fann det peppande hur som helst!

 

Och jag har hittat världens bästa grej: Seven Elevens iced cappuccino! Det smakar kaffe-kola-milkshake-isdrink-mums! Det kommer bli mitt sommarberoende tror jag..!

 

Första pizza och öl-hänget i Vitan, då när det fortfarande var varmt i Stockholm..

 

Mickan, som jobbar som pilot i Schweiz, var på kortbesök i Stockholm och ville gå på Skansen! Och jag som älskar Skansen tyckte det var en fantstisk idé! Tyvärr hade kallfronten blåst in då...

 

...men det stoppade inte björnarna från att ha en riktig brottningsmatch!

 

Och vackra vargar kan man väl aldrig få nog av?

 

Och nu är vi tillbaka i nästan nutid: uppladdningen inför Cissis student och Marias kalas har börjat!!

 

(PS, jag vet inte varför föregående inlägg ser så underligt ut, lyckades inte åtgärda det...)


De två militärerna och Karin, flygdag Malmen - 2012

Wooohooooo, flygdag! Hur kul?? Speciellt med makalösa Martina vid sin sida! Hon skulle åka dit med sina kursare på Karlberg och bjöd med mig också, så tidigt i morse packade vi in oss i bilen med vår 'chafför' Rikard. Eftersom vi skulle åka från Karlberg åkte jag dit kvällen innan och sov över där. Vad gör det väl att gå upp 6:15 när man har sällskap? Resans mål var Linköping där det (bland annat..?) firades att flygdelen av Saab fyllde 75 år, så de hade massa skoj att visa!
Saabs höjdarflygplan! Längst fram har vi Gripen med efterföljande Tunnan, SK60, Draken, Viggen och Lansen
Vädret lämnade en del att önska dock. Med både strumpor och sockar i stövlarna, två tjocktröjor, jacka och vantar var det nästan ok, hoho...
En sydafrikansk pilot var där och hade uppvisning 'sitt' Gripenplan, rätt ballt att de kommit upp hit!
Tuffingarna Martina och chaffis Rikard framför massiva C 17
Martina ska ha prov i att identifiera flygmaskiner, så vi har gått omkring och kommit på fiffiga sätt att komma ihåg dem på. Här har vi till exempel en Helikoper 15
Sen hade flygskolelärarna på Malmen uppvisning med SK50 i snygga formationer
Martinis och jag kryper ihop oss i bakdelen på stridfordon 90 och är mycket nöjda!
Avslutningsvis kan jag säga att trots något kallt väder och regn var det lätt värt! Nu är sommalovet inlett på riktigt! Nu är det bara ledigt och kalas till 25 juni, så det så!

RSS 2.0