Och så blev det juni

Och ja, innan flygdagen har det ju inte varit så mycket aktivitet här på BDK! Och det beror mest på en sak: B-uupsats. Vem visste att det var en så stor grej? Inte jag i alla fall. Under tre veckors tid kändes det som jag var i skolan konstant, och det var jag väl nästan, med undantag för min födelsedagshelg. Chockade mina klassisar med att vara i biblioteket innan 7 på morgonen ibland, det var skojigt! Men nu är det inlämnat, blev klar 22 maj och den här veckan har vi haft opponeringar. På det stora hela måste jag säga att jag är rätt nöjd! Jag gjorde verkligen allt i min makt för att få med alla komponenter och för att då den klar i tid. Så trots att jag inte är supernöjd med själva uppsatsen i sig är jag glad ändå, och det är en hemskt skön känsla!

 

Så nu tänkte jag återigen köra ett litet bildmedley med lite vad som hänt sen min födelsedag, för den som vill läsa om mitt högst vardagliga liv!

 

B-uppsatsen: ibland blev det bara för mycket att sitta inne i bibblo och stirra på den blå himlen, så då upprättade jag ett temporärt ute-kontor!

 

Hemma har det hänt saker! Och jag tycks ha blivit officiella ta-emot-bygg-gubbar-kommittén, både en ny spis och en ny varmvattenberedare har kommit inrullandes över vår tröskel

 

Mitt i all uppsatts-hets hittade jag det här linnet i Cissis låda. Vet inte riktigt om jag håller med, men jag fann det peppande hur som helst!

 

Och jag har hittat världens bästa grej: Seven Elevens iced cappuccino! Det smakar kaffe-kola-milkshake-isdrink-mums! Det kommer bli mitt sommarberoende tror jag..!

 

Första pizza och öl-hänget i Vitan, då när det fortfarande var varmt i Stockholm..

 

Mickan, som jobbar som pilot i Schweiz, var på kortbesök i Stockholm och ville gå på Skansen! Och jag som älskar Skansen tyckte det var en fantstisk idé! Tyvärr hade kallfronten blåst in då...

 

...men det stoppade inte björnarna från att ha en riktig brottningsmatch!

 

Och vackra vargar kan man väl aldrig få nog av?

 

Och nu är vi tillbaka i nästan nutid: uppladdningen inför Cissis student och Marias kalas har börjat!!

 

(PS, jag vet inte varför föregående inlägg ser så underligt ut, lyckades inte åtgärda det...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0