Tenta: Lvl CES

Jag får så mycket tentavisdom från Isabelle, som: When in doubt, be vague. Mycket användbart i tentatider som denna! Andra tankar denna fredagseftermiddag.... :

 

Fokus och motivation är bristvara

 

Thermosmugg är bra

 

Godis är gott

 

Slut på matlådor är dåligt

 

Chistian Kjellvander gör bra musik

 

9gag är livsfarligt


St Patrick's Day 2012

Mitt första firande av Irlands nationaldag! På st Paddy's följde jag med Isabelle och hennes härliga jobbarkompisar ut på stan, vilket var ett mycket bra beslut! Tänkte egenligen dra till Dubliner, men där var det redan vid 17 sjukt lång kö, därför beslutades det raskt att vi skulle dra till Galway's! Det blev en lång kväll med glada människor, massa hattar och grön öl, precis som man kan föreställa sig att det ska vara!

 

Isabelle passade bättre i min hatt och jag i hennes, så vi bytte sen

 

Frestande?

 

...och istället fick den här hatten (kepsen) följa med mig hem!


?

OK, jag vet inte varför inlägget innan ser konstigt ut.. Blev bara så.. Hm. Men hur som helst, igår målade jag naglarna (surprise, surprise..) Det blev snyggt, fast fulsnyggt! Jag gillart ändå. Vad tycks?

 

 

 

Och eftersom jag skulle lämna tillbaka böcker och var därför tvungen att ta bort alla lappar jag satt dit. Det var gaaanska många.. Hehe!

 

 


Sol!

Quelle day! Jag älskar militärer. Alla föreläsningar vi har haft med militärer har varit helt fantastiska! Vilket kanske låter lite förvånande då man ofta hör om militärer på föreläsningar är det powerpointdöd. Men icke! Idag hade vi föreläsning om NATO med några tidigare norska överstar, och det var jätteintressant. Härligt dynamisk föreläsare, kändes helt ok att låta telefonen ligga orörd i väskan och inget behov av att vika origami för att hålla sig vaken. Bara lyssna var fullt tillräckligt. Om det ändå alltid kunde vara så!
Ikväll ska jag laga middag, så jag behövde gå och handla och dessutom lämna tillbaka lite böcker. Och eftersom det var så himla fint väder tänkte jag att jag tar en promenad! Och som ni vet har jag ny telefon, med ny kamera. Så jag dokumenterade lite!
Det kikar upp lite blommor i trädgården!
Promenaden tog mig förbi kyrkogården där mormor ligger. Panoramafunktion är SKÖJ
Tog mig ner till Talludden vid Drevviken...
...med mer panoramalekande. Blev lite konstigt med solljuset dock!
Tur att jag tog mina kängor för det var GEGIGT!
Och ikväll kommer Saris hit så ska vi se Boardwalk Empire. Inte många avsnitt kvar nu! I nästa serie ska vi inkludera alla (jag, Sara, Fanny, Malin och Angelica) och titta på Band of Brothers! So excited! Mycket bra!

K & M

Åh juste! Det har kommit en till grej med posten! Världens roligaste grej! Men ni får vänta nån månad på bilder, hehehe! O så bra det kommer bli...

Karma Kramin

Uppdateringsdags! Och finns det nått bättre sätt än med bilder??

 

Den här veckan har jag fått två roliga saker med posten som förgyllt mitt liv på lite olika sätt:

 

Från andra sidan Atlanten fick jag en fin försenad julklapp! Hur jag är inte det nagellacket? Helt fantastiskt! Tack Johanna :) Jag blev jätteglad!

 

Sen kom denna vännen!! Jag känner att jag tagit ett stort steg in i nutiden, fina grejer alltså. En Samsung Galaxy Nexus är nu i min ägo!

 

Sen blev det dags att åka till Västerås! Kände mig lite som ett fån dock när jag drog omkring på 3 väskor i skolan.. Men den ena är faktiskt träningskläder, så den behövde jag inte ta med vidare på resan tur nog

 

Man skulle kunna spendera resan till att titta ut på det vackra landskapet, men det blev det inte så mycket av. Jag sooooov istället, helt underbart. Mer tupplurar till folket

 

Och vad skulle jag göra i V-ås då? Jo, jag skulle hälsa på Nicole och VP som precis skrivit sina sista Luftis någonsin! Grattis till dem! Så självklart var det feeezt. Förfest och pizza på Hotellet, drinkar på Tabasco och röj på Pluto! O så fint. Tack Nikki!

 

Ingen vila blev det på lördagen, för då var det (något försenad) inflyttningsfest hos Sara och Fanny i Hammarbyhöjden! Och vi fick jättegod mat.. Mums..! Det är lite av ett andra hem det där. Fina tjejer! Och Angelica och Malin hade kommit hem från sina resor, så det var lite mini-reunion också. Bra grejer

 

Party-peeps

 

Lika som bär? Tycker jag var jättemysigt att se, vi ser ut som systrar ju!

 

Jag snodde med med mig en drinklista från Vapiano där de hade Lingonberry Mojito som ju bara lät hur gott som helst, så det var vi tvunga att prova! Tror ni att det var gott eller? MmMm!

 

Så, klar!

 

 

 


RSS 2.0