Karma Kramin

Uppdateringsdags! Och finns det nått bättre sätt än med bilder??

 

Den här veckan har jag fått två roliga saker med posten som förgyllt mitt liv på lite olika sätt:

 

Från andra sidan Atlanten fick jag en fin försenad julklapp! Hur jag är inte det nagellacket? Helt fantastiskt! Tack Johanna :) Jag blev jätteglad!

 

Sen kom denna vännen!! Jag känner att jag tagit ett stort steg in i nutiden, fina grejer alltså. En Samsung Galaxy Nexus är nu i min ägo!

 

Sen blev det dags att åka till Västerås! Kände mig lite som ett fån dock när jag drog omkring på 3 väskor i skolan.. Men den ena är faktiskt träningskläder, så den behövde jag inte ta med vidare på resan tur nog

 

Man skulle kunna spendera resan till att titta ut på det vackra landskapet, men det blev det inte så mycket av. Jag sooooov istället, helt underbart. Mer tupplurar till folket

 

Och vad skulle jag göra i V-ås då? Jo, jag skulle hälsa på Nicole och VP som precis skrivit sina sista Luftis någonsin! Grattis till dem! Så självklart var det feeezt. Förfest och pizza på Hotellet, drinkar på Tabasco och röj på Pluto! O så fint. Tack Nikki!

 

Ingen vila blev det på lördagen, för då var det (något försenad) inflyttningsfest hos Sara och Fanny i Hammarbyhöjden! Och vi fick jättegod mat.. Mums..! Det är lite av ett andra hem det där. Fina tjejer! Och Angelica och Malin hade kommit hem från sina resor, så det var lite mini-reunion också. Bra grejer

 

Party-peeps

 

Lika som bär? Tycker jag var jättemysigt att se, vi ser ut som systrar ju!

 

Jag snodde med med mig en drinklista från Vapiano där de hade Lingonberry Mojito som ju bara lät hur gott som helst, så det var vi tvunga att prova! Tror ni att det var gott eller? MmMm!

 

Så, klar!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha älskade karin! Fler tupplurar till folket! Och lingonmojito låter gott, kanske inte lika fruktansvärt surt som det jag drack där när vi va där för 100 år sen..

2012-03-23 @ 17:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0