Sol!

Quelle day! Jag älskar militärer. Alla föreläsningar vi har haft med militärer har varit helt fantastiska! Vilket kanske låter lite förvånande då man ofta hör om militärer på föreläsningar är det powerpointdöd. Men icke! Idag hade vi föreläsning om NATO med några tidigare norska överstar, och det var jätteintressant. Härligt dynamisk föreläsare, kändes helt ok att låta telefonen ligga orörd i väskan och inget behov av att vika origami för att hålla sig vaken. Bara lyssna var fullt tillräckligt. Om det ändå alltid kunde vara så!
Ikväll ska jag laga middag, så jag behövde gå och handla och dessutom lämna tillbaka lite böcker. Och eftersom det var så himla fint väder tänkte jag att jag tar en promenad! Och som ni vet har jag ny telefon, med ny kamera. Så jag dokumenterade lite!
Det kikar upp lite blommor i trädgården!
Promenaden tog mig förbi kyrkogården där mormor ligger. Panoramafunktion är SKÖJ
Tog mig ner till Talludden vid Drevviken...
...med mer panoramalekande. Blev lite konstigt med solljuset dock!
Tur att jag tog mina kängor för det var GEGIGT!
Och ikväll kommer Saris hit så ska vi se Boardwalk Empire. Inte många avsnitt kvar nu! I nästa serie ska vi inkludera alla (jag, Sara, Fanny, Malin och Angelica) och titta på Band of Brothers! So excited! Mycket bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0