Veckan i bilder

Förra veckan hade vi metodkurs då man förmodas lära sig hur man författar vetenskapliga uppsatser på ett korrekt sätt och producera ett metod-PM inför B-uppsatsen (som jag ska skriva nu). Döm av vår förtjusning när vi sitter i biblioteket och vi frammåt middagstid får bullar, frukt och mat får underbara folket i caféet! De hade haft middag och fått rester över. Hur fint?
Mitt hemma-kontor, haha!
I fredags var vi på spelning på Debaser, Winhill/Losehill spelade. De var helt ok!
Efter drog vi till mot Östermalmstorg och mötte upp med Joel och Johan som var på besök från Malmö och kalasade tillsammans med dem resten av natten
Dagen efter firade vi Malin som fyllt år! Grattis! Fördrink på söder på Nada och middag på Mississippi Inn, förfest hemma hos Angelica och sen hemmafest i nåns replokal i Årstaberg!
Där hittade vi den här stackaren i en soffa, det var ju bara för roligt! Hedersplats på min blogg..!
Valborg! Det är ju inte mycket firande i Stockholm att tala om, men vi var några från klassen som styrde upp grillning och mys i solen i Vitabergsparken! Och oh så skönt det var! Riktigt försommardag!
När vi tyckte att det började bli lite för kallt framåt kvällen åkte vi hem till Hanna och hade det bra, och drog senare vidare till Vardagsrummet (eller the Livingroom, vad man nu vill kalla det!), återigen vid Östermalmstorg
Och jag fick med mig en påkslilja hem som Isabelle tjyvade till mig på väg till nattbussen, glad som få!
Nu till idag! Jag vaknade vid 11-tiden, gick upp och styrde lite frukost och får höra att det är planerat utflykt till Gålö havsbad! Jaha tänkte jag, okej då. Så vi packade in oss i bilen och Cissi övningskörde oss kungligt till vårt mål!
Snygga Cissi i min kappa!
Mot klipporna
Och framme! Hur nice?
Modiga mamma och Maria tog sig ett dopp
Cissi, Micke, Nan, Garreth och jag tittade på...
Med solglajerna på såklart!
Och till middag blev det grillspett i solen på verandan! Bra grejer

Kommentarer
Postat av: Lillasyster

"Kungligt" <3

2012-05-01 @ 19:27:12
Postat av: Emma

Åh, vad spännande med uppsats! Måste fråga hur mkt metod och sådär ni går igenom? Kvantitativ och kvalitativ eller? Hur lång metodkurs har ni, 7.5 hp? Vad ska du skriva om? Vad får ni skriva om - alltså är det bara statsvetenskapligt eller bredare än så? För din utbildning är statsvetenskaplig egentligen eller? :P (wohooo sex frågetecken i samma kommentar, kanske nytt rekord!) kram!!

2012-05-01 @ 21:55:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0